Η Pharma Dental ξεκίνησε πρίν 25 έτη από ήδη υπάρχοντες συνεργάτες στον χώρο των οδοντιατρικών – ιατρικών ειδών και είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία στον χώρο αυτή την στιγμη. O στόχος αυτός επετεύχθη μετά από εργασία, έρευνα και αξιολογήσεις που εκπόνησαν τα στελέχη της, προκειμένου η εταιρεία να διαθέτει στους πελάτες της ΑΣΦΑΛΗ και ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ προϊόντα ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ σε Οικονομικές – Ανταγωνιστικές τιμές.

Οι οικονομικές εξελίξεις, τόσο στην Ελλάδα όσο και παγκοσμίως, δημιουργούν την ανάγκη παροχής πρωτίστως ποιοτικών και συγχρόνως οικονομικών ιατρικών υπηρεσιών. Σε αυτό το ζητούμενο έρχεται να απαντήσει, δυναμικά η PHARMA DENTAL, με συνεργασίες που έχουν τα χαρακτηριστικά του καινοτόμου, του σύγχρονου, του ποιοτικού, χωρίς τις αγκυλώσεις των ¨κατεστημένων¨, με ανοιχτό μυαλό και πάντα υπό την προϋπόθεση των εξαντλητικών κλινικών δοκιμών και εγκρίσεων Ελλήνων και ξένων επιστημονικών συμβούλων.

Πελατοκεντρική φιλοσοφία και σχέση αμοιβαιότητας, με εσάς τους Οδοντιάτρους, είναι η αρχή μας, την οποία κάνουμε πράξη καθημερινά, είτε με την διαρκή ενημέρωση μας σε κάθε σας ερώτηση, είτε ακόμα και αντικαθιστώντας οποιοδήποτε προϊόν που πιθανόν δεν σας ικανοποιεί, σεβόμενοι την άποψη σας χωρίς την παραμικρή σκέψη απώλειας κέρδους.

Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στo Αιγάλεω Αττικής και η διανομή των προϊόντων γίνεται από την αποθήκη μας στο Περιστέρι Αττικής, σε συνεργασία με αξιόπιστες εταιρείες ταχυμεταφορών.

Δυστυχώς, αν και προτιμάμε την προσωπική επαφή μέσω των πωλητών μας , δεν καθίσταται δυνατόν να καλύψουμε όλη την Ελληνική Επικράτεια.

Κατανοώντας την παραπάνω αδυναμία μας, δημιουργήσαμε το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό κατάστημα, ώστε οι οδοντίατροι των περιοχών που δεν εξυπηρετούμε με τη παρουσία πωλητή να έχουν μια πιο άμεση ενημέρωση για τα υλικά μας. Εκτιμούμε πως με τη βοήθεια της παρούσας ιστοσελίδας, θα μπορέσετε να εξυπηρετηθείτε άμεσα είτε παραγγέλλοντας τηλεφωνικώς, είτε μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματός μας.

Με εκτίμηση ,

Η ομάδα της Pharma Dental